Ver/Cancelar reserva

Menú 20 y 21 de desembre

 

Espàrrecs blancs amb salmó fumat i salsa Cèsar

Espárragos blancos con salmón ahumado y salsa César

White asparagus with smoked salmon & Caesar sauce

 

Ous estrellats amb botifarra negra

Huevos estrellados con butifarra negra

Fried eggs with black sausage

 

Escudella de galets

 

Gnocchis amb salsa d’espinacs, orellanes i fruits secs

Gnocchis con salsa espinacas, orejones y frutos secos

Gnocchis in spinaches sauce, with dried apricots & fruits

****

Lluç al forn amb trinxat de patata i vinagreta d’escopinyes

Merluza al horno con trinxat de patata y vinagreta de berberechos

Oven cooked hake with potato “trinxat” & cockle’s vinaigrette

 

Aletes de pollastre marinades i patates al forn

Alitas de pollo marinadas y patata al horno

Marinated chicken wings & roasted potatoes

 

Filet de porc al pebre verd

Solomillo de cerdo a la pimienta verde

Pork filet in green pepper sauce

 

Paella d’arròs negre amb llagostí i gamba

Paella de arroz negro con cigala y gamba

Black rice “paella” with scampi & king prawns

****

Assortit de formatges / Surtido de quesos

Cheeses assortment

 

Brownie

 

Gelats variats/ Helados variados/Assorted ice creams

 

Fruita fresca / Fruta fresca / Fresh fruit

 

Precio menú: 23.50 € IVA incluido

Price menu: 23.50 € VAT taxes included

Precio medio menú: 17.50 € IVA incluido

Price half menu: 17.50 € VAT taxes included

SUBIR